Om oss

1005024_548095595276779_1212820435_n

Det har lenge vært fokus på trygghet og sikkerhet innen organisasjoner som driver med teknisk dykking, men dette fokuset har ofte uteblitt på sportsdykkernivå.

Siden vi også er tekniske dykkere så ønsket vi å gjøre skille mellom sportsdykking og teknisk dykking mindre, ved å fokusere på de samme tingene som er like viktig enten du driver med grunne fritidsdykk eller dypere dykking hvor fokuset er mer rettet mot utforskning eller vitenskaplig grunnlag.
Tar du kurs hos oss kan vi garantere dyktige og aktive instruktører som har erfaring med alle typer dykking under krevende forhold – til og med i grotter.

Med dette er du garantert en instruktør som stiller krav til seg selv både som dykker og instruktør, hvor formålet er å utdanne flinke, trygge og selvsikre elever for å øke kunnskapen i dykkermiljøet – og ikke antall «kunder».

Vi verken selger eller leier utstyr, så hos oss vil du få et dykkerkurs uten kjøpepress. Vi er behjelpelige med å skaffe låneutstyr til grunnkurs dersom du ikke har dette fra før, og vi er selvsagt behjelpelige med å veilede deg når det kommer til kjøp av utstyr.

Hvis du bor i Stavanger så har man Stavanger Dykkersenter som holder til i Hillevåg. De selger utstyr via butikk, og har åpent Mandag, Onsdag og Fredag. Sjekk nettsidene for mer info.
Vi kan også anbefale FUE.no – Fjord Underwater Explorer – som er en butikk som selger utstyr av den riktige typen i Oslo. De har også en nettbutikk, og har utrolig rask service.